"I 1848 blev Aalborg Haandværkerforening stiftet og vi har arbejdet for små og mellemstore virksomheder lige siden.."

Følg med i...

• Kommunes udbud »
Bliv leverandør til kommunen - følg med her..

• Kommunens investeringsoversigt »
Budget 2015 - 2018

Medlemsbladet »
Læs Haandværkerforeningens seneste medlemsblad her.

Og få indflydelse »
Tilmeld dig Håndværksrådets Analysepanel og få erhvervspolitisk indflydelse.

SMV - Det nye håndværkerråd

pension

varelotteriet

Iværksættersupport

Iværksættersupport fra Aalborg Håndværkerforening


Aalborg Håndværkerforening stiller sit netværk, af erfarne virksomhedsejere og ledere, til rådighed for iværksættere og eksisterende virksomheder, der gerne vil have sparring til deres nye forretningstiltag og -udviklng.

Aalborg håndværkerforening tilbyder support til iværksættere eller nye tiltag i eksisterende virksomheder.  Dette for at give mulighed for at den enkelte kan præsentere sin ide over for andre og for at få ydereligere inspiration til det videre arbejde med det kommende koncept.  Som selvstændig kan det være svært at få en uvildig kritisk sparring på nye ideer og med dette tiltag vil vi give muligheden for dette.

Det samme gælder for iværksættere som kan have svært ved at have øje for alle problemstillinger ved det at starte virksomhed. Tiltaget skal ikke være et alternativ til de øvrige iværksætteruddannelser da man ikke kan forberede sig for meget til at blive iværksætter. Men vi vil bidrage med de mange erfaringer som ligger i foreningen og som bygger på både succeser og mindre heldige tiltag.

Vi vil trække på de mange ekspertiser som er mellem de mange medlemmer. Samtidig vil vi bruge vores netværk til at vurdere de nye ideer. Øvelsen skal bl.a. bidrage til at minimere den risiko der er ved at investere i en ny virksomhed eller idé. Derfor vil det også betyde en større mulighed for efterfølgende at få virksomheden/ideen finansieret.

Har du en ide er du velkommen til at henvende dig til Svend Aage Suhr. Du vil blive inviteret til et møde hvor vi gennemgår projektet og evt. kommer med forslag til evt. ændringer.
Derefter vil vi samle folk med specifik viden i forhold til den konkrete branche og ”trykprøve” konceptet. Efterfølgende får du en tilbagemelding som du kan bruge i dit videre arbejde med ideen som også vil være relevant i forhold til finansiering.

Kontakt
Har du en ide er de velkommen til at kontakte foreningens formand Svend Aage Suhr, e-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. , Tlf.: 98120002, 98135310.