"I 1848 blev Aalborg Haandværkerforening stiftet og vi har arbejdet for små og mellemstore virksomheder lige siden.."

Følg med i...

• Kommunes udbud »
Bliv leverandør til kommunen - følg med her..

• Kommunens investeringsoversigt »
Budget 2015 - 2018

Medlemsbladet »
Læs Haandværkerforeningens seneste medlemsblad her.

Og få indflydelse »
Tilmeld dig Håndværksrådets Analysepanel og få erhvervspolitisk indflydelse.

SMV - Det nye håndværkerråd

pension

varelotteriet

AHF får nyt navn

Baggrund for, at Aalborg Haandværkerforening ønsker at skifte navn til SMVaalborg med Aalborg Haandværkerforening som binavn

Siden stiftelsen i 1848 har Aalborg Haandværkerforening først og fremmest kæmpet for håndværksvirksomhederne. Det samme har Håndværksrådet gjort siden 1879. Siden da har erhvervsstrukturen ændret sig radikalt. Ny brancher og ny virksomheder er kommet til, og fælles for mange af dem er, at de er små og mellemstore. Alle har de behov for en organisation/forening, der målrettet kæmper for de bedst mulige erhvervspolitiske vilkår og rammebetingelser for netop dette betydningsfulde segment i dansk erhvervsliv.

Håndværksrådet skiftede navn ti SMVdanmark i oktober 2017. Nu ønsker en enig bestyrelse i Aalborg Haandværkerforening, at vi også opdaterer vort navn, så vi i fremtiden hedder SMVaalborg, men bevarer "Aalborg Haandværkerforening" som binavn. 170 års traditioner skal ikke sådan lige smides over bord.

SMVaalborg vil være den slagkraftige forening for alle områdets SMV. Uanset branche og virksomhedstype og fortsat med stærkt fokus på uddannelsen af fremtidens kvalificerede arbejdskraft.